AKTUELNO

Bila im je veoma značajna tokom karijere.

Dragana Tripić, poznata novinarka, pronađena je mrva u svom stanu u beogradskom naselju Mirijevo. Vest o Draganinoj smrti veoma je pogodila domaću javnost i njene kolege koje su se u velikom broju od Tripićke oprostile putem društvenih mreža uz emotivne reči i najlepša sećanja.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE: BILA SI ANĐEO U NAJTEŽIM MOMENTIMA: Luna i Anabela se potresnim porukama oprostile od Dragane Tripić, njihove poruke cepaju srce! (FOTO)

Publika je imala priliku da gleda Draganu Tripić i kroz rijaliti program "Zadruga" gde je takmičarima postavljala pitanja u okviru emisije "Pitanja novinara", a od nje su se dirljivim porukama oprostili i voditelji najgledanijeg TV formata na ovim prostorima.

Foto: RTV Pink

Voditeljka Dušica Jakovljević, kao i voditelj i urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević zahvalili su se Dragani na velikoj podršci tokom karijere, lepim rečima i komplimentima.

Foto: Privatna arhiva

Od Dragane Tripić na društvenim mrežama oprostila se i pevačica Tijana Dapčević, koja je sa novinarkom bila privatno veoma bliska. Pored ovog emotivnog teksta, Tijana je postavila i tri slomljena srca.

Foto: Facebook

PROČITAJTE: Bila je deo mnogih emisija TV Pink, voleli su je zbog britkog jezika, a evo po čemu će sve Srbija pamtiti novinarku Draganu Tripić! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram/draganatripic

Podsetimo, Draganino telo pronašla je njena ćerka, a prema navodima medija, obesila se zbog depresije u koju je upala zbog posla i kredita. Dragana Tripić bila je bliski dugogodišnji saradnik TV Pink, a gledaoci je pamte po učešću u mnogim TV emisijama, kao i u rijalitiju 'Dvor'.

Pink.rs

#Dragana Tripić

'